MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ YENİ HİZMET BİNASI Çarşamba, Temmuz 5, 2017 - 16:50

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ YENİ  HİZMET BİNASININ 2017- 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA FAALİYETE GEÇEBİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRMEKTEDİR.

Yeni Yüksekokul Yerleşkemiz İçin Uygulama Arazisi Çalışmaları Salı, Haziran 6, 2017 - 23:00

Meslek Yüksekokulumuz Yeni Yerleşkesi İçin Uygulama Arazisi oluşturulması  Baskil Ziraat Odası ile birlikte Arazi tesfiyesi, taş toplanması ve toprak işleme çalışmalarıyla devam etmekte olup yeni açılacak Organik Tarım Programı için de uygulama alanları oluşturulmaktadır.

Rektörümüz Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Alper Osman Öğrenmiş ve öğretim elemanları ile ziyaret ettiği Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulundular. Perşembe, Mayıs 11, 2017 - 00:49

Rektörümüz Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Alper Osman Öğrenmiş ve öğretim elemanları ile ziyaret ettiği Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulundular.

Eski Web Sitemiz ve Önemli Duyuru Çarşamba, Mart 4, 2015 - 11:13

Önemli Not: