Üst Menu

User menu

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ YENİ HİZMET BİNASI Çarşamba, Temmuz 5, 2017 - 16:50

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ YENİ  HİZMET BİNASININ 2017- 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA FAALİYETE GEÇEBİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRMEKTEDİR.

Yeni Yüksekokul Yerleşkemiz İçin Uygulama Arazisi Çalışmaları Salı, Haziran 6, 2017 - 23:00

Meslek Yüksekokulumuz Yeni Yerleşkesi İçin Uygulama Arazisi oluşturulması  Baskil Ziraat Odası ile birlikte Arazi tesfiyesi, taş toplanması ve toprak işleme çalışmalarıyla devam etmekte olup yeni açılacak Organik Tarım Programı için de uygulama alanları oluşturulmaktadır.

Rektörümüz Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Alper Osman Öğrenmiş ve öğretim elemanları ile ziyaret ettiği Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulundular. Perşembe, Mayıs 11, 2017 - 00:49

Rektörümüz Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Alper Osman Öğrenmiş ve öğretim elemanları ile ziyaret ettiği Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulundular.

Baskil Anadolu Lisesi Müdürlüğü ile Baskil Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü arasında, Sosyal, Kültürel ve Bilimsel İşbirliği Protokolü imzalandı. Çarşamba, Şubat 8, 2017 - 15:02
Baskil Ziraat Odası Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. Cuma, Aralık 30, 2016 - 19:20

Baskil Ziraat Odası Meclis Başkanı,  Yönetim Kurulu Başkanı ve  Üyeleri Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ okulumuzu ziyaret ettiler Perşembe, Kasım 3, 2016 - 05:32

Fırat Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci Baskil Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettiler. Sayin Rektörümüz bu ziyaretin ardından Baskil Kaymakamı Uhut Emre Koyuncu  ve Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat ile de görüşmelerde bulundu. Daha sonra inşaatı devam eden Baskil Meslek Yüksekokulu binasını inceleyen Prof. Dr.

Baskil Belediye Başkanı okulumuzu ziyaret ettiler Perşembe, Kasım 3, 2016 - 05:25

Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat, Baskil Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr.

Eski Web Sitemiz ve Önemli Duyuru Çarşamba, Mart 4, 2015 - 11:13

Önemli Not: