Üst Menu

User menu

Rektörümüz Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Alper Osman Öğrenmiş ve öğretim elemanları ile ziyaret ettiği Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Alper Osman Öğrenmiş ve öğretim elemanları ile ziyaret ettiği Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulundular.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Alper Osman Öğrenmiş devam eden inşaatın 2017-2018 öğretim yılı başlamadan tamamlanmak suretiyle eğitim öğretim faaliyetlerinin yeni bölümlerin katılımıyla devam edeceği hususunda beyanda bulundular.